22112016-rdp-black-friday

  • El comerç urbà de Gandia celebra el “Black Friday + Saturday”. És ja la segona campanya més important de l’any, després de la del Pare Noel. Molts comerços de proximitat de la ciutat s’acullen a la campanya divendres i dissabte amb descomptes que podrien superar el 50 per cent en alguns casos.
  • Des de la Cooperativa Comercial del Centre Històric s’anima a passejar la ciutat aquests dies i no deixar les compres de Nadal per a l’últim dia.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo  i el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Juanjo Pérez, han presentat aquest matí al campanya comercial “Black Friday + Saturday”, que es desenvoulaparà el divendres i dissabte pròxims a molts comerços de proximitat de la nostra ciutat. Izquierdo ha recordat que aquesta campanya és molt important, “no només perquè marca l’inici de les compres de Nadal, sinó perquè és ja, pel que fa a l’activitat comercial, la segona més important de l’any, per darrere de la del Pare Noel i superant la de Reis”.

black-friday-2016

És per aquesta raó, que Pérez ha animat “la gent a gaudir dels carrers aquests dies, identificar els comerços adherits i no deixar les compres de les festes d’hivern per al darrer dia. Sobretot, perquè s’hi poden beneficiar d’importants descomptes que poden arribar i superar el 50 per cent en alguns articles”.