La Regidoria de Gestió Responsable del Territori presenta El Jardinet Botànic

El regidor delegat de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, ha exposat el nou projecte que el consistori està desenvolupant i que tractarà de fer valdre el patrimoni arbori de la ciutat generant un producte educatiu i turístic.

Quan la ciutat va plantejar la idea de realitzar un jardí botànic es va pensar en l’herència de tipologies d’arbres amb la qual comptava. Per tant, en lloc de crear un espai exclusiu per aquest jardí botànic es pensà “la ciutat com un mateix jardí botànic”

Es començarà amb una campanya de comunicació que permet la interpretació de les espècies. Posteriorment es crearà una ruta amb guies per portar a col·legis i posteriorment oferir-la al públic en general com un altre atractiu turístic.

Tanmateix, aquesta campanya va unida a la necessitat de minvar el vandalisme, ja que tota aquesta senyalització requereix una cura. Ródenas va informar que no són poques les tipologies d’arbres, ja que la ciutat compta amb més de 140 espècies d’arbres, un total de 15.000, i una superfície de zones verdes de 1.900.000 m².

Hem de sentir-nos orgullosos del nostre patrimoni, continuar convertint-lo en un espai educatiu que millore la qualitat de vida dels ciutadans” ha declarat el regidor.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *