Kentucky ja té Centre Social

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; el president de la Junta de Districte del Grau i la platja, Miguel Àngel Picornell; juntament amb altres membres del govern i integrants de l’Associació de Veïns de Kentucky, a més de veïnat de la zona, han inaugurat el Centre Social de la barriada.

Amb l’obertura del Centre Social, es posa fi a una llarga reivindicació veïnal que va ser paralitzada la passada legislatura. “Va ser una de les obres mal acabades i mal resoltes per l’anterior govern i que hem hagut de solucionar. És cert que hem trigat però era un problema d’IPG que finalment hem pogut arreglar amb l’ajuda de la Diputació de València” va declarar Miguel Ángel Picornell.

D’aquesta manera i a petició del president de l’Associació, Antonio Malonda, hui s’ha procedit a l’acte de lliurament simbòlic de les claus.

A partir d’ara, el veïnat de la zona podrà mantenir les seues reunions i realitzar activitats en aquest nou recinte.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *