Per la llibertat i la democràcia

Davant el procés que s’està vivint a Catalunya i la involució democràtica que s’hi està produint per les accions desmesurades portades a terme pel govern de l’Estat espanyol, des de COMPROMÍS PER GANDIA volem expressar el nostre rebuig a l’estat policial que el govern de Mariano Rajoy està aplicant a Catalunya i mostrar la solidaritat amb les persones que volen votar el pròxim 1 d’octubre.

Després de les detencions d’alts càrrecs que s’han produït hui, des de Compromís no podem consentir que a l’Estat espanyol hi haja detencions polítiques per executar unes idees determinades i portar a terme unes accions emmarcades en la democràcia.

Votar no pot ser mai il·legal en democràcia.

Arxivat en: Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *