Cloenda de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible de la Safor

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de cloenda de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el desenvolupament sostenible de la comarca de la Safor, en què s’han presentat quins han estat els objectius i itineraris de l’Acord. La presentació ha estat a càrrec del cap tècnic de l’Urbalab, Carles Marco, en representació de la regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, i dels distints professionals que han treballat en el projecte al llarg dels darrers mesos, que han mostrat alguns testimonis en vídeo dels participants i usuaris de l’Acord. Tant els representants sindicals i empresarials: UGT (Raúl Roselló), CCOO (Josep Antoni Carrascosa), FAES (Salvador Soler) com polítics: Diana Morant, Alcaldessa de Gandia i Tomàs Ferrandis, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor han fet una valoració molt positiva d’aquest Acord Territorial.

Igualment, s’ha aprofitat l’acte de cloenda per a comunicar quina és la situació i la metodologia emprada en un “Estudi diagnòstic de la comarca de La Safor” que vorà la llum en aproximadament dos mesos, a càrrec dels professors Enric Sigalat i Ricard Calvo.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *