– Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats

– Les persones usuàries de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 € a l’hora d’adquirir els llibres

El regidor delegat de Cultura juntament amb la regidora responsable de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, han comparegut aquest matí en roda de premsa per explicar les activitats que es desenvoluparan a partir de demà i fins al dia 24 de novembre a la Fira del Llibre. Una iniciativa que s’emmarca dins de la Setmana Literària i que s’ha recuperat després de més d’una dècada a la nostra ciutat.

En la presentació, els edils han estat acompanyats per Mayte Fernández, de la Llibreria Gavina; Maria Bravo, d’Ambra Llibres; i Andreu Banyuls, de la Llibreria Ferrer.

Alícia Izquierdo ha explicat que estem molt contents d’haver rellançat la Fira del Llibre. És una forma de donar més presència a totes les activitats de la Setmana Literària, i de dinamitzar el centre històric. La idea general és que totes les vesprades la gent que acudisca tindrà alguna activitat.

Per la seua banda, Mayte Fernández, en representació de les llibreries participants, va explicar alguna de les activitats que es realitzaran com una performance poètica, dues presentacions de llibres a més d’activitats infantils i signatures d’autors.

Al llarg de la Setmana Literària, qualsevol persona que traga un llibre en préstec de qualsevol llibreria pública de la ciutat, obtindrà un descompte de 2 € a l’hora d’adquirir un llibre a la Fira. Els expositors tindran a disposició del públic les últimes novetats i han recordat que es tracta d’un bon moment per començar a adquirir els regals de Nadal.

La fira estarà situada al passeig Germanies front a la Casa de la Marquesa i tindrà un horari de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20.30 hores, mentre que diumenge serà de 10 a 14.00 hores. L’acte d’obertura de la mateixa serà demà a les 17.30 hores.

Finalment, Joan Muñoz, ha explicat que a més de les llibreries, la xarxa de biblioteques municipals i l’Alfons el Vell, també tindran els seus respectius estands i va animar a la ciutadania a acudir a la Fira. “És una excusa més per celebrar la Capitalitat Cultural de la nostra ciutat i gaudir de la literatura“.