El Black Friday dóna inici a la campanya comercial de Nadal del Centre Històric

– Al llarg de tota la setmana hi haurà diferents activitats i sorpreses, com la que es desvetllarà dijous a la plaça de l’Escola Pia. Els comerços anuncien importants descomptes, que en alguns casos poden arribar al 50%. Els experts preveuen que la campanya de Nadal siga de les més importants dels últims anys al territori valencià.

– Des de la Cooperativa de Comerciants dels Centre Històric recorden que els comerços associats tenen tiquets d’aparcament gratuït al Prado i al Centre Històric per als seus clients.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo, el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i la responsable de comunicació de l’entitat, Gemma García han presentat aquest matí al campanya comercial “Black Friday” que es desenvoluparà durant la setmana a molts comerços de proximitat de la nostra ciutat. Alícia Izquierdo ha recordat que aquesta campanya és molt important, “no només perquè marca l’inici de les compres de Nadal, sinó perquè és ja, pel que fa a l’activitat comercial, la segona més important de l’any, per darrere de la del Pare Noel i superant la de Reis”.

Els comerços ofereixen importants descomptes que, en alguns casos, poden arribar al 50%. Durant la setmana s’han programat diferents activitats d’animació, per als més menuts i moltes sorpreses, com la que es desvetllarà dijous al matí a la plaça de l’Escola Pia. Les perspectives del sector són molt optimistes de cara a la campanya de Nadal, que pot ser de les millors dels darrers anys al territori valencià. El president dels comerciants del Centre Històric ha animat “la gent a gaudir dels carrers aquests dies, i ha recordat que els comerços associats tenen tiquets d’aparcament gratuït al Prado i al Centre Històric per als seus clients.

Finalment, García ha recordat que ja està en marxa la campanya del sorteig de 6 premis de 1.000 € en compres al Centre Històric i es poden omplir les butlletes als establiments associats. I ha anunciat més sorpreses per als clients en noves accions comercials que aniran presentant.

 

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *