Gandia celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

– Demà dijous, a les 12 hores, a la plaça Major es llegirà un manifest.

– Divendres, a les 17.30 hores, a la plaça rei en Jaume I s’hi farà un espectacle musical obert i participatiu “ECO 21”, a càrrec de La Banda del Drac, de Scura Produccions.

La regidora de Polítiques Educatives, Laura Morant, ha presentat aquest matí la programació amb què Gandia celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Així, demà dijous, a les 12 hores, a la plaça Major es llegirà un manifest. I divendres, a les 17:30 hores, a la plaça rei en Jaume I s’hi farà un espectacle musical obert i participatiu “ECO 21”, a càrrec de La Banda del Drac, de Scura Produccions.

“Gandia ha estat i és una ciutat educadora per excel·lència que ha treballat amb força per portar-hi noves infraestructures educatives a la ciutat i així millorar la qualitat de l’ensenyament”.

Gandia forma part de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE) des de setembre del 1996. Des d’aleshores s’ha participat en trobades estatals on s’han intercanviat moltíssimes experiències. “A Gandia apostem i defensem la millora de l’ensenyament de qualitat que oferisca les mateixes oportunitats per a totes i tots. L’educació és una eina fonamental per tal de garantir la cohesió social”, ha assegurat la regidora de Més Gandia. Prova d’això és que tenim 9 centres públics, 8 concertats, 1 d’educació especial, 4 instituts públics, 2 privats, a més de l’Escola d’Adults, l’EOI, el Cefire o les seus universitàries de la UPV, UV i la UNED.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *