El servei d’Escoletes està garantit per l’Ajuntament

– El govern llança un missatge de tranquil·litat: la preinscripció per al curs vinent es gratuïta i la matrícula estarà tutelada pel departament d’Educació fins que es resolga el procés d’adjudicació, que està sent més llarg i complicat d’allò desitjat (recursos, falta de documentació).

– L’Ajuntament ja va informar a l’empresa que gestiona provisionalment el servei que la circular enviada als pares i les mares contenia errades, ja que encara no és l’adjudicatària.

– Quan se resolga definitivament el concurs públic serà l’empresa guanyadora la que fixarà els preus per al curs vinent en funció de l’oferta presentada.

 

El Departament de Polítiques Educatives ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat als usuaris de les Escoletes Municipals, després que l’empresa que gestiona el servei de forma provisional els haja enviat una circular amb d’errades significatives, tal i com ja va estar informada per l’Ajuntament.

En primer lloc, mares i pares han de preinscriure ara (no matricular) els seus fills i filles per al curs vinent de forma gratuïta, no han de pagar res. Del procés de matriculació s’informarà en temps i forma estarà tutelat pel departament d’Educació fins que es resolga el procés de licitació i els recursos que l’estan fent més llarg i complicat d’allò desitjat. Tot i això, el servei estarà garantit, ja que l’Ajuntament és el propietari i responsable últim de les escoletes.

Pel que fa a als preus, es recorda que encara no es poden anunciar per al curs vinent, ja que es fixaran en funció de l’oferta guanyadora del concurs públic per a l’adjudicació del servei que encara no ha finalitzat.

Finalment, el govern local lamenta que el PP, “després de 20 anys de persecució i abandonament de l’educació pública, intente crear alarma i jugar a la confusió” dels usuaris de les Escoletes municipals.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *