Publicada l’ordre de la Conselleria d’Educació per a la gratuïtat de l’Educació Infantil de 2 a 3 anys a partir del pròxim curs

– Lorena Milvaques: “La promesa del Govern del Botànic i del Conseller Vicent Marzà és ja una realitat, que millorarà la qualitat de vida de mares, pares i de l’alumnat de la ciutat. La mesura és molt positiva també per a la desitjada conciliació de la vida laboral i familiar. Una passa més cap a la universalitat de l’educació, que si abans començava a partir dels 3 anys, ara baixa als 2. Esperem que el Consell aconseguisca continuar baixant fins al 0 anys”.

– Per al Govern Local hui és un dia d’alegria, perquè es dóna una passa més en la universalitat de l’educació pública, millora la qualitat de vida de les famílies i la conciliació de la vida laboral i familiar. Agraeixen l’esforç i el compromís del Govern del Botànic i del Conseller d’Educació, Vicent Marzà.

– La mesura es suma les modificacions introduïdes ja en els abonaments, que es graduen en funció de la renda. I la gratuïtat dels llibres de textos o l’augment de les beques en etapes superiors de l’ensenyament.  

– El Departament d’Educació està en contacte ja amb els tècnics de la conselleria per a treballar conjuntament i regular el procés de matriculació de l’alumnat d’infantil, del qual s’informarà públicament.

 

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Lorena Milvaques i el co-portaveu del Govern local, José Manuel Prieto, han expressat públicament la seua alegria després que hui mateix s’haja publicat l’ordre de la Conselleria d’Educació que anuncia la gratuïtat de l’Educació Infantil per a xiquetes i xiquets de 2 a 3 anys a partir del pròxim curs, 2018-2019.

La responsable d’Educació ha anunciat que ja s’han iniciat els contactes amb els tècnics de la Conselleria d’Educació per tal de treballar conjuntament en la regulació del procés de matriculació de l’alumnat d’infantil de 2 a 3 anys i també de 0 a 2 anys. En un període breu de temps s’informarà públicament.

“La notícia demostra el compromís del Govern del Botànic i del govern d’esquerres de Gandia amb l’ensenyament públic”, ha declarat Prieto.

La mesura és una passa més que es suma les modificacions introduïdes ja en els abonaments, que es graduen en funció de la renda. I la gratuïtat dels llibres de textos en etapes superiors de l’ensenyament o l’augment de les beques en etapes superiors de l’ensenyament.   

 

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *