Jornades de treball obertes i gratuïtes “Urbalab business”

L’UrbaLab Gandia ha acollit hui divendres la primera de les Jornades de treball obertes i gratuïtes “Urbalab business”, activitats que s’emmarquen dins l’ Acord Territorial La Safor per l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, finançat per la GVA Servef i on participa l’Ajuntament de Gandia, a través de l’àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació.

Així, sota el títol: “L’èxit i consolidació del negoci tradicional al món digital”. Tenia com a finalitat captar empreses/emprenedors interessats en la seua consolidació i millora de la visibilitat en el món digital. S’hi ha parlat de promoció del negoci en Internet i dels nous canals de comercialització online.

Durant la jornada hi ha hagut una xerrada inspiradora de la mà de Jordi Vila, assessor executiu i dinamització d’equips d’adreça, disseny i impartició de programes de Desenvolupament Directiu i Personal: “Les claus per a l’èxit”.
Tots els assistents hi han pogut descobrir durant la xerrada si el seu projecte de negoci o la seua empresa està seguint els passos adequats per poder créixer de forma consolidada. També han après com gestionar els recursos humans i com fer xicotets canvis per poder arribar més lluny en l’àmbit professional i personal.

A continuació ha tingut lloc una taula d’experiències amb les empreses DELIKIA, Turrones y Dulces i Carns Fuster, que ens han parlat sobre la seua experiencia a l’hora de detectar oportunitats de negoci.

La jornada ha conclòs amb un Speed networking entre les empreses. Es tracta d’una activitat de microxerrades entre les persones participants, que poden beneficiar-se de possibles col·laboracions a partir de llaços professionals interessants. Aquesta activitat ha continuat amb un café en el Jardí de la Casa de Cultura.

Urbalab business II

Per la seua banda, el divendres 25 de maig s’hi celebrarà una segona jornada sota el títol: “L’èxit i consolidació del negoci tradicional en el món digital”. S’iniciarà a les 10.30 h. Inclou una taula d’experiències, en la qual hi participen les empreses Don Hierro (“Disseny innovador aplicat a productes tradicionals de la llar”), la Tienda del Apicultor (“Noves oportunitats gràcies a l’especialització”) i Moraig Store (“La importancia de les xarxes socials per a la venda online”).

Tot seguit, hi haurà la ponència “la fusió de les vendes i el màrqueting digital”, a càrrec de David Zaragoza, CEO Tixalia i professor d’anàlisi de negoci, SEM i Adwords. A continuació, la presentació del programa de consolidació i impuls d’empreses en Internet a la comarca de la safor…

La jornada finalitzarà amb la continuació del networking al Jardí de la Marquesa.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *