La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, participa en la recepció de les Falleres Majors 2019

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; el regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto, i altres membres de la corporació municipal, han rebut aquest matí al despatx d’alcaldia a Júlia Perles Moncho i Laura Puig Martí, Falleres Majors de Gandia del 2019.

Diana Morant ha recordat que “el passat dissabte acomiadàvem a Núria i Sara com a Fallera Majors i ahir dilluns ja estaven nomenades les Falleres d’aquest any. Les falles són com Gandia, no paren mai“.

Com a representant de la ciutat només em queda felicitar-les en nom de la ciutat. Elles ja tenen la suficient trajectòria per a saber perfectament el que suposa aquest nomenament” i afegia que “les Falles de Gandia i la ciutat van a regalar-les un any absolutament meravellós i estic segura que sabran aprofitar aquesta oportunitat vital per a escriure un nou capítol en la història de Gandia“.

Per finalitzar l’alcaldessa de Gandia ha destacat que “aquesta, la casa de tots, serà a partir d’ara casa i des d’ací viuran moments màgics amb la ciutadania“.

Per la seua banda, Laura Puig es va mostrar “molt orgullosa de representar el món faller gandià i espere estar a l’altura. Fa molts anys que sóc fallera i la veritat és que no esperava que arribara aquest moment. Vull gaudir al màxim d’aquest any“.

Finalment, Júlia Perles va declarar que “estic molt contenta i quan m’ho van demanar vaig dir que sí. Aquest any ho gaudiré jo però també la meua família“.

Arxivat en: General, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *