– El jardí de la Casa de Cultura acollirà un concert i festa de presentació en la qual se celebraran també els 10 anys de la Ruta Destapa’t

Demà dimecres, al jardí de la Casa de Cultura està previst l’inici de la 29a edició del Festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Aquesta primera cita amb el Polisònic 2018 té la novetat de la celebració d’una festa de presentació del festival, combinant música i gastronomia, en la que col·laboraran el Departament de Comerç de l’Ajuntament i la Ruta Destapa’t, la qual commemora el seu 10é aniversari.

L’actuació musical estarà a càrrec del grup S.A. For Dixieland Band, una banda formada per músics de la comarca, que interpretaran un repertori basat en els ritmes divertits i contagiosos de la música nord americana dels anys 20 del segle passat.

En la festa del 10é aniversari de la Ruta Destapa’t participaran 8 establiments membres de la ruta, que oferiran cadascun alguna de les tapes més característiques de cada local. La degustació es realitzarà mitjançant la compra de tickets (de dues tapes més beguda) en el mateix jardí de la Casa de Cultura.

Cal assenyalar que la relació entre Destapa’t i el Polisònic no és casual. Els establiments hostalers del Centre Històric col·laboren fent tapes els dies dels concerts i oferint així una experiència més completa de les nits d’estiu al nucli urbà de la ciutat.

Aquesta primera actuació del Polisònic s’iniciarà a les 20,30 hores i l’entrada és gratuïta. La resta de la programació del festival tindrà lloc els pròxims quatre caps de setmana, en els quals es donaran cita grups de projecció internacional, d’estils tan diversos com el jazz, la música cubana o el tango, entre d’altres.