El departament de Gestió Responsable del Territori posa en marxa el seu web: www.gandiaverda.gandia.org

– La iniciativa pretén agrupar de forma sintètica i fàcil, l’accés a tota la informació i el treball que es realitza des de la regidoria a www.gandiaverda.gandia.org

– Xavi Ródenas: “…bona part de la feina que es realitza des del departament no apareixia enlloc i havíem de posar-la en valor“; “el departament de Gestió Responsable del Territori té moltes competències vinculades a diversos aspectes. …per a nosaltres és un departament molt important que gestiona una gran part del pressupost municipal“.

 

El regidor delegat del departament de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, acompanyat per Noel Sánchez, director creatiu de l’empresa Creativados, encarregada del disseny del portal, han presentat aquest matí en roda de premsa la web del departament de Gestió Responsable del Territori, www.gandiaverda.gandia.org

La iniciativa ens permet actualitzar l’apartat del departament, ja que hi havia molta informació desfassada i bona part de la feina que es realitza des del departament no apareixia enlloc i havíem de posar-la en valor” va declarar Xavi Ródenas qui ha destacat que “el departament de Gestió Responsable del Territori té moltes competències vinculades a diversos aspectes. A més s’han incorporat noves competències i per a nosaltres és un departament molt important que gestiona una gran part del pressupost municipal“.

Per millorar l’accés a la informació s’ha dissenyat un web que recull de forma simple, visual i esquemàtica totes les àrees amb què es treballa des del departament i possibilita l’accés a la documentació que es gestiona. “Hem volgut bolcar tota la documentació que s’ha generat des del departament en aquests tres anys. Ha estat un treball de prop de quatre mesos però creiem que ha valgut la pena. Esperem que la pròxima legislatura es respecte l’estructura i l’estratègia de Territori que hem posat en marxa durant aquests tres anys de manera responsable“.

Per la seua banda, Noel Sánchez ha explicat que “un dels objectius del projecte és convertir tot el contingut dens que teníem en una cosa molt didàctica i fàcilment comprensible per qualsevol usuari”. “Al final un web institucional d’aquest tipus ha d’estar pensada per facilitar l’accés malgrat tota la informació que allotja. Hem hagut de sintetitzar molt i buscar un codi molt minimalista“.

Finalment, Ródenas ha explicat que el portal té també un caràcter participatiu important. “Penjarem totes les actes dels Consells que s’han realitzat i es realitzaran. És un esforç que creiem que possibilitarà moltes consultes de la ciutadania“.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *