2a edició de la revista Auir amb les activitats d’estiu de la ciutat

– La revista inclou totes les activitats culturals, lúdiques, festives, patrimonials, mediambientals i d’oci que es realitzaran entre el mes d’agost i fins al 15 de setembre.

– L’objectiu de la revista és donar a conèixer als turistes i als ciutadans de Gandia tots els esdeveniments que poden fer a la ciutat i a la platja.

Xavi Ródenas: “és necessari que durant el moment en què més habitants té el municipi de Gandia, que arriba pràcticament a 200.000 persones, es puga tindre una eina de comunicació per explicar sobre tot als visitants què poden fer a la nostra ciutat però també als habitants, als treballadors i treballadores que es queden en casa i als quals també s’ha de cuidar”.

– Xavi Ródenas: “els departaments de Turisme i Gestió Responsable han sabut treballar tots plegats per donar eixa imatge de fortalesa que té Gandia amb totes les seues coses bones i que són més que suficients per a generar un producte singular i de gran potència sense la necessitat de fer piruetes ni muntar espectacles  surrealistes per tal de generar un producte turístic com passava en el passat que acabava sent esperpèntic”.

– La programació té com a protagonista als Borja, ja que dintre del projecte Territori Borja es pretén expandir la història d’aquesta família, que va ser i és important a Gandia, a partir de visites al Palau Dual, a l’Alqueria del Duc o amb explicacions sobre la seua vida a la ciutat.

– Auir estarà disponible a partir de la setmana que ve a les xarxes socials i a les web de visitgandia.com i de l’Ajuntament de Gandia, així com als Tourist Info.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada del regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ròdenas, i la tècnica de l’àrea de turisme, Mª José Martí, han presentat aquest matí en roda de premsa la segona edició de la revista Auir que abasta totes les activitats que es desenvoluparan a la ciutat de Gandia i a la platja en agost i fins al 15 de setembre. Es podrà adquirir a partir de la setmana que ve a les xarxes socials i a les web de visitgandia.com i de l’Ajuntament de Gandia, així com als Tourist Info.

Xavi Ródenas s’ha referit al Departament de turisme que “ha treballat moltíssim per recuperar l’obligació de donar una imatge responsable i de qualitat a l’oferta turística de Gandia, ja que veníem d’un model turístic veritablement desastrós”. A més, ha afegit que “els departaments de Turisme i Gestió Responsable han sabut treballar tots plegats per donar eixa imatge de fortalesa que té Gandia amb totes les seues coses bones i que són més que suficients per a generar un producte singular i de gran potència sense la necessitat de fer piruetes ni muntar espectacles  surrealistes per tal de generar un producte turístic com passava en el passat que acabava sent esperpèntic”.

Per últim, el regidor ha insistit en que creu “necessari que durant el moment en que més habitants té el municipi de Gandia, que arriba pràcticament a 200.000 persones, es puga tindre una eina de comunicació per explicar sobre tot als visitants què poden fer a la nostra ciutat però també als habitants, als treballadors i treballadores que es queden en casa i als quals també s’ha de cuidar” i, per tant, espera que la revista “vinga per a quedar-se”, ha conclòs.

 Auir va nàixer l’any passat com una experiència nova per a cobrir un buit que deixava el full cultural que no s’edita en els mesos d’estiu”, ha declarat Morant. No obstant això, ha agregat que la revista inclou les activitats culturals però també les “propostes d’oci, lúdiques, festives, patrimonials i mediambientals que ofereix la ciutat de Gandia”. “D’aquesta manera, amb aquesta guia demostrem que a Gandia tenim molts valors afegits que complementen eixa oferta de sol i platja tan consolidada”.

L’objectiu principal d’Auir és emprar-la com una eina per “donar a conèixer tot el que es realitza a Gandia i a la platja de Gandia i que “ningú es perda res per estar informat”, ha destacat l’alcaldessa. D’aquesta manera, aquella gent que ve a estiuejar a la platja conega també la ciutat de Gandia i tal com es diu “en eixe nou lema que utilitzem de ‘vindràs per la platja, vindràs a conèixer-nos en estiu, però segur que tornaràs en una altra època perquè coneixeràs Gandia i t’enamoraràs d’ella’” .

Respecte al contingut de la revista Auir, Martí ha explicat que “des del Departament de Turisme s’ha intentat incloure totes les activitats turístiques i donar-li rellevància al projecte Territori Borja a través de l’experiència Borja”. D’aquesta manera, es recull informació sobre “territori Borja, les visites guiades a l’Alqueria del Duc que, per primera vegada, s’obri la porta a aquest edifici emblemàtic amb impremta de la família Borja”. A més d’aquesta part, Auir engloba també “activitats de la Xarxa d’Espais Culturals, la Xarxa d’Infraestructures Verdes, Xivega, visites guiades i virtuals (a través d’unes ulleres 3D) al Palau Ducal, les visites guiades que es fan des del Departament de Sendes Urbanes, les exposicions que acollirà l’edifici Baladre relacionades amb el Medi Ambient i la Cultura i les que es mostraran en la Casa de la Cultura de Gandia”.

A banda de les més de 30 pàgines que té la revista amb les descripcions i els horaris de cada esdeveniment, també s’inclou un mapa “en el que els visitants poden veure també a un cop d’ull totes les activitats distribuïdes al llarg de la ciutat, tant de la façana marítima, la platja, el Grau, les festes que es realitzen als barris i la ciutat com del paratge natural Parpalló-Borrell i Marxuquera. També hi ha una agenda cronològica”.

 

 

 

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *