Alícia Izquierdo: “millorar el posicionament professional ajudarà la gent a generar majors oportunitats laborals”

Comença l’Icamp La Safor 2018, el campament digital que t’ajudarà a millorar el posicionament professional que necessites per generar majors oportunitats laborals. En la sessió inicial ha estat present la regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació, Alícia Izquierdo.
Més de vint-i-cinc participants han pogut escoltar experiències reals com les de Desiree Gonzalez de Naturament Desy, que insisteix en contar qui ets, per donar-te a conèixer, si no ho fas així ningú sabrà que pots oferir per molt bon professional que sigues, Joel Sarrió de 90 arquitectes marca la diferència en apropar-se al client per saber realment allò que vol, la genuïnitat i originalitat és la base de l’èxit, Fran Picazo ens fa un recorregut des dels inicis i com ha arribar a aconseguir donar a conèixer la seua obra, la seua insistència “Ser feliços amb allò que fem i gaudir mentrestant és la garantia de l’èxit, i per últim Javier Pereira diu que s’ha de ser visible per poder generar bones oportunitats laborals.
El matí ha transcorregut entre activitats i reflexions que han posat el punt de partida en començar i/o continuar el camí a recórrer per fer i/o crear la marca personal, que no és altra cosa que: “El que diuen de nosaltres quan no estem”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *