Lorena Milvaques: volem un ús social i associatiu per al Centre esportiu Roís de Corella

Lorena Milvaques, com a portaveu del grup municipal Més Gandia ha expressat la denúncia del grup sobre la mala gestió del Centre Esportiu Roís de Corella per part de l’empresa concessionària:

“Volem donar el nostre suport a les persones afectades d’aquesta nefasta gestió, tan a treballadores com usuàries, i ficar-nos al seu costat en les seues legítimes reclamacions a l’empresa concessionària per exigir-li responsabilitats.

En aquest situació de vulneració per part de l’empresa, la nostra proposta és restringir de forma immediata el contracte per incompliment i donar-li un ús social i associatiu al centre, obert al barri, un ús inclusiu de gestió municipal per a que els veïns i les veïnes puguen utilitzar i gaudir de l’espai. Un centre social necessari per al barri que millorarà el benestar de la ciutadania”.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *