El Nadal “especial” del Centre Històric Comercial de Gandia

Alícia Izquierdo: “A Gandia, tots els dies de Nadal i a totes hores, hi ha activitats per a tots els públics, així que convide la gent a visitar-nos i gaudir de la nosta gastronomia, comerç local, patrimoni, ambientació…”

– A les 18 hores s’obri un espai nadalenc temàtic a la Plaça de l’Escola Pia, amb neu, Pare Noel amb els seus donyets… A més del tradicional trenet pels carrers, que també comptaran amb ambientació musical, atraccions, personatges…

– “Els clientelazos”: Els comerços associats sortegen 6 premis de 1.000 € entre la clientela.

– El 27 de desembre s’hi celebrarà l’Open Night o Nit Oberta. Els establiments tancaran més tard en una nit plena de descomptes, oportunitats i sorpreses.

– Cal recordar, que l’Ajuntament regala dos hores gratuïtes al pàrquing del Centre Històric de divendres a diumenge, durant el Nadal, inclosos el 24 i el 31 de desembre. Els comerços també obsequien amb tiquets per a l’aparcament.  

 

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, acompanyada del president de la Cooperativa Centre Històric Comercial Gandia i la responsable de comunicació, Pedro Izquierdo i Gemma García, respectivament, han presentat les activitats programades per al Nadal i que giraran al voltant de 3 accions:

En primer lloc, i com a novetat, s’ha creat un espai temàtic nadalenc a la plaça de l’Escola Pia, amb neu, Pare Noel amb els seus donyets, etc… En aquest punt estarà l’estació des d’on eixirà el tradicional trenet que recorrerà els carrers. Els comerços associats donaran tiquets als clients. Els carrers també estaran ambientats amb música, atraccions i personatges…

La cooperativa ha renovat el seu tradicional sorteig de Nadal que, sota el nom de “Els Clientelazos”, proposa 6 premis de 1.000 € entre els seus clients.

El 27 de desembre es celebrarà l’Open Night o Nit Oberta, en la qual els establiments tancaran més tard en una nit plena de descomptes, oportunitats i sorpreses.

Cal recordar també, que l’Ajuntament regala dues hores gratuïtes al Pàrquing del Centre Històric de divendres a diumenge, durant el Nadal, inclosos el 24 i el 31 de desembre. Els comerços també obsequiaran amb tiquets per a l’aparcament.

“A Gandia, tots els dies de Nadal i a totes hores, hi ha activitats per a tots els públics, així que convide la gent a visitar-nos i gaudir de la nosta gastronomia, comerç local, patrimoni, ambientació…”, ha conclòs la regidora de Comerç.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *