Lorena Milvaques: L’Ajuntament condemna el segon assassinat masclista de 2019

– Aquest migdia s’ha guardat un minut de silenci en senyal de protesta, duel i condemna  davant l’assassinat  de Leonor, veïna de *Fuengirola (Màlaga) a les mans de la seua exparella.

– És la segona víctima mortal en el que portem d’any.

 

Aquest migdia s’ha tornat a guardar un minut de silenci en la plaça Major en protesta per l’assassinat d’una dona a  mans de la seua exparella. És la segona víctima mortal en el que portem d’any.

En aquesta ocasió li ha tocat a Leonor, de 47 anys i veïna de Fuengirola (Màlaga). Portava tres mesos separada del seu marit. El seu fill, un adolescent de 16 anys, va ser testimoni de l’assassinat i també va resultar ferit per la mateixa arma que va acabar amb la vida de la seua mare.

 

Esther Vidal Miguel, Agent d’Igualtat del departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, després del minut de silenci, ha posat l’accent en  “la necessitat que té tota la societat de reflexionar i condemnar. Hem de fer un pas avant, condemnar fermament la violència de gènere; actuar des de l’educació, des de la base, des dels nostres propis fets, per a acabar amb aquests feminicidis que lamentablement semblen que no cessen. Ni una menys!”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *