8 arbres d’ombra acolliran la nova font de la plaça Crist Rei, que estarà en funcionament en els pròxims mesos

– Amb un pressupost aproximat de 38.000 €, es canviarà la caldereria i es posarà un efecte d’aigua i enllumenat nous.

– Finalment, no es remodelarà l’entorn per falta de consens i es mantindrà la plaça tal qual.

– Xavi Ródenas: “El que sí que es resoldrà és el problema de falta d’ombra, sobretot als mesos més calorosos. És per això, que, paral·lelament a la renovació,  hi plantarem 8 arbres d’ombra, però sense trencar les vistes lineals de la font” 

 

Els regidors de Serveis Bàsics a la Ciutadania i Gestió Responsable del Territori, Miguel Ángel Picornell i Xavier Ródenas, respectivament, han anunciat hui que en els pròxims mesos es procedirà a la posada en funcionament de la nova font de la plaça Crist Rei, una llarga i esperada reivindicació veïnal.

Així, dels 3 projectes presentats per l’empresa especialitzada Piamonte, s’ha optat per la proposta que més s’ajusta a les condicions de la plaça. Amb un pressupost aproximat de 38.000 €, contemplat a la partida de manteniment i reparació de fonts públiques, es canviarà la caldereria, molt antiga, i es posarà un efecte d’aigua i enllumenat nous.

Tot i que la intervenció formava part d’un projecte més ambiciós, que contemplava l’ampliació de la vorera de la plaça i de l’IES Ausiàs March per tal de donar més espais als vianants i eliminar un carril del trànsit, de moment no es farà cap intervenció al respecte,
també per fugir de polèmiques sobre quina era la intervenció més adequada. “El que sí que es resoldrà és el problema de falta d’ombra, sobretot als mesos més calorosos. És per això, que, paral·lelament a la renovació,  hi plantarem 8 arbres d’ombra, però sense trencar les vistes lineals de la font”, ha indicat Ródenas.

Picornell ha assegurat: “Era de justícia recuperar la font, que ja forma part de la memòria col·lectiva de la ciutat. D’igual manera que hem arreglat les fonts de la plaça El·líptica i del final del Passeig de les Germanies”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *