Aquest divendres 22 i dissabte 23, botigues al carrer!

– Divendres 22 i dissabte 23 de febrer, els comerços del Centre Històric Comercial de Gandia trauran els seus productes al carrer.

– Alícia Izquierdo ha recordat que l’Ajuntament col·labora oferint dues hores gratuïtes en el pàrquing del Centre Històric. A més, els comerços associats també oferiran a la seua clientela tiquets gratis per a l’aparcament de la Plaça del Prado.

 

La regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, ha comparegut hui en roda de premsa junt a Pedro Izquierdo i Gemma García, president i responsable de comunicació, respectivament, de la cooperativa Centre Històric Comercial de Gandia, per a presentar una nova edició de “botigues al carrer”.

Els comerços associats trauen una vegada més els seus productes al carrer buscant una aproximació a la seua clientela. “Traiem les botigues al carrer per a poder liquidar i oferir descomptes en les peces de temporada” ha comentat Gemma García.

La novetat d’enguany és l’ampliació a dos dies, divendres i dissabte, a causa de l’èxit d’edicions passades i facilitant les compres a les persones que no poden realitzar-les durant el cap de setmana.

Pedro Izquierdo ha comentat que “és una campanya de liquidació, però també serveix perquè els clients que s’acosten als nostres comerços  vegen els productes de la nova temporada. Així mateix, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit que està tenint la cooperativa, que des de Nadal compta amb 25 socis nous. “Hi ha nous comerços en la zona que han vingut per a quedar-se i cada vegada hi ha menys locals buits en el Centre Històric”.

Finalment, Alícia Izquierdo, ha recordat que l’Ajuntament col·labora oferint dues hores d’estacionament gratuït en l’aparcament del Centre Històric. A més, els comerços associats disposen de tiquets per a l’aparcament de la plaça del Prado que oferiran gratuïtament a la seua clientela en cas de necessitat.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *