En marxa la redacció del Pla Local de la Infància i l’Adolescència

Dimecres passat es va constituir la comissió tècnica encarregada de redactar el Pla Local de la Infància i la Adolescència, una de les passes prèvies per a poder presentar la candidatura de Gandia com a Ciutat de la Infància 2010, de la mà d’Unicef.

Cal recordar, que el 20 de novembre passat es va crear el Consell Municipal de la Infància i que el 20 de desembre el Ple de l’Ajuntament va aprovar la sol·licitud de la candidatura.

A comissió tècnica hi estan representats tots els grups polítics municipals, 1 membre d’Unicef, 1 tècnica del departament d’Igualtat, la coordinadora del Consell Municipal de la Infància i la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques.

A partir d’ara, s’inicia una anàlisi de la realitat i un procés participatiu a través dels consellers i conselleres del Consell de la Infància i de tots els xiquets i joves de 0 a 18 anys de la ciutat.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *