– Es recull així les exigències de la nostra ciutat d’allargar el termini, des de la segona quinzena de juny fins a mitjans de setembre, coincidint amb l’inici de la campanya citrícola.

– L’ampliació, a més de millorar les condicions laborals, permetrà reforçar les tasques de prevenció forestal durant l’estiu. Les ajudes al programa augmenten un 5%. A la nostra ciutat li corresponen més de 200.000 €.

– Gandia va acollir dimecres passat la reunió dels Consells comarcals del SEPE Agrari, amb la presència del Subdelegat del Govern, José Roberto González.

 

El Subdelegat del Govern, José Roberto González, va presidir dimecres passar a Gandia la reunió dels Consells Comarcals del SEPE, en la qual es va informar de les novetats pel que fa a l’atur agrari durant l’estiu. A l’acte, també hi eren l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas.

Així, el nou atur agrari recull una de les principals exigències de Gandia, pel que fa a l’ampliació de la prestació d’1 o 2 mesos, a 3, tot l’estiu. A més, començaria la segona quinzena de juny fins a mitjans de setembre, coincidint amb l’inici de la campanya citrícola. També s’augmenta un 5% la quantitat de les ajudes al programa i a la nostra ciutat li correspondran més de 200.000 €.

“Això permet la possibilitat que l’execució del treball siga més eficaç i es milloren també les condicions laborals. Per a Gandia és important, com a ciutat amb molta superfície forestal, ja que podem ampliar i reforçar les tasques de prevenció forestal”, ha assegurat Ródenas.