Pere Montalbán Piris: “Vull donar suport a aquesta candidatura perquè m’agradaria defendre les necessitats dels veïns i les veïnes de Beniopa”

  • L’hostaler de 35 anys serà canalitzador, conjuntament l’actual presidenta de la Junta de Districte, Laura Morant, de totes les necessitats de Beniopa, encara que ja és ben conscient de tota la feina que cal fer o millorar.

La candidatura Compromís +ʼ Gandia unida continua sumant independents, representants del col·lectius socials i veïnals. La darrera, Pere Montalbán Piris, de 35 anys, natural de Beniopa.

Hostaler de professió i vocació, des de ben menut ha estat lligat al món de la cultura i a les nostres tradicions, ja siga com a faller o fester de diverses associacions locals. També és el president de l’Associació gastronòmica de Beniopa.

“Vull donar suport a aquesta candidatura perquè m’agradaria defendre les necessitats dels veïns i les veïnes, i ajudar en tot el que faça falta, ja que estime el lloc que m’ha vist créixer, en el qual he format també una preciosa família de dos perletes amb la meua dona”.

Montalban serà canalitzador, conjuntament l’actual presidenta de la Junta de Districte, Laura Morant, de totes les necessitats de Beniopa, encara que ja és ben conscient de tota la feina que cal fer o millorar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *