“Amb tu, DECISIVES” és l’eslògan de la campanya de Compromís +´Gandia unida cap a la 1a Alcaldia del canvi a Gandia

Per a consolidar el canvi iniciat a Gandia fa quatre anys i frenar la dreta:

–      Amb Polítiques Decisives.

–      Les persones són Decisives.

–      Aquestes eleccions són Decisives.

–      Un equip de persones “Decisives”.

 

La candidatura Compromís +´Gandia unida ha presentat aquesta matí a la plaça rei en Jaume I el seu eslògan o missatge central per a la campanya municipal: “Amb tu, DECISIVES”. Hi ha comparegut el candidat a l’Alcaldia de Gandia, Pep Alandete, acompanyat deNahuel González, Naima Ben Maarouf, Maria Reig i altres membres de la llista, que han desgranat el que representa ser “Decisives”.

Sens dubte, un dia especial per a la candidatura, per dos raons. En primer lloc, perquè el 25 d’abril es commemora que, al 1707, la planícia d’Almansa es va convertir en la batalla definitiva on als valencians ens furtaren la nostra identitat com a poble: la pèrdua dels Furs, la suplantació de la nostra llengua…  “Tots coneixem la història i les seues conseqüències… Una desfeta moral, cultural, econòmica i social, que va durar segles”.

“A Gandia, fa quatre anys iniciàrem el canvi per traure la ciutat del pou i la foscor. Amb molt d’esforç i il·lusió i amb el compromís de dedicar-nos a les persones com a eix fonamental i vertebrador de totes les polítiques impulsades per les nostres regidores i regidors. Però volem anar a més, a consolidar el canvi. Per això llancem a la ciutadania un missatge: Amb tu, amb la gent, Compromís Més Gandia unida som DECISIVES”, ha explicat Alandete.

 

Polítiques Decisives

“Perquè som i serem el motor d’eixes polítiques DECISIVES encetades per a continuar el canvi que la ciutat i la ciutadania es mereixen: Polítiques socials, mediambientals, econòmiques, culturals, igualitàries en totes les àrees. I que anirem presentant les pròximes setmanes”.

 

Les persones són Decisives

I les persones són DECISIVES en aquesta transformació. (Perquè els veïns i veïnes de Gandia amb el seu suport i la seua força són Decisives “perquè continuem governant al servei de les persones per avançar en drets socials i igualtat. Hem demostrat que es pot passar d’una ciutat que gastava milions d’euros en concerts ruïnosos i places de bous a un model de ciutat que atura desnonaments, que evita tallament de subministraments, adjudica vivendes socials i que garanteix un mínim ingrés vital a les persones més vulnerables. En definitiva les persones són decisives per garantir una vida digna a la nostra ciutat”, ha assegurat González.

 

Eleccions Decisives

Per la seua banda, Ben Maarouf ha recordat què són unes eleccions DECISIVES: “El fantasma de la dreta torna a amenaçar el benestar de les persones. I ja sabem el que això significa: balafiament econòmic, exclusió social de les persones més desafavorides, de les nouvingudes, retorn del model especulatiu i destructiu del nostre territori, patrimoni, cultura, llengua… Retall dels avanços aconseguits en matèria d’igualtat, de lluita contra la violència de gènere, lgtbifòbia, etc…”.

 

Decisives en la defensa del Territori i la Cultura

“Som i serem DECISIVES en la protecció i posada en valor del nostre territori, la nostra cultura, llengua i tradicions. Hem aconseguit salvar i protegir la platja de l’Auir, la Marjal, el parc de Sant Pere. Hem encetat un revolucionari pla d’ombres, amb més de 5.000 arbres plantats a la ciutat. Volem continuar eixamplat l’Anella Verda, amb sendes urbanes que connecten la ciutat amb els espais verds que ens envolten. Hem implantat 13 programes educatius ambientals a les escoles i instituts de la ciutat. Hem rescatat el patrimoni en perill i posat en valor amb centres d’interpretació: refugis de la Guerra Civil, Morabit, castell de Bairen, Espai Muralles, Cova Parpalló, etc… Hem dignificant la nostra cultura i reivindicat la capitat cultural de Gandia, com a bressol dels clàssics, però també de nous autors i artistes, de l’art urbà, etc… La nostra llengua ha passat a ser vehicular a l’administració i a les comunicacions de l’Ajuntament, hem impulsat de forma transversal a totes les àrees l’ús del llenguatge igualitari, etc…”, ha manifestat Reig.

En definitiva, “Amb tu, DECISIVES” si volem que “el bé comú siga l’únic govern que ens governe”. Això ocorrerà, estem convençudes, amb la força de la gent i de l’equip de persones que formen part de la candidatura, que combina l’experiència municipal, l’activisme social i cultural, la trajectòria professional en sectors productius, mediambientals… Totes i tots són DECISIVES per aconseguir la primera Alcaldia del canvi a Gandia”, ha conclòs Alandete.