El programa IMPULSA millorarà la visibilitat d’empreses de la Safor en Internet

– La nova edició del programa IMPULSA tindrà com a objectiu millorar la visibilitat d’empreses turístiques i comerços de la nostra comarca en Internet.

– S’impartirà de manera gratuïta en Urbalab, de maig a setembre de 2019, on els participants comptaran amb tallers, xarrades i un ampli programa d’activitats.

 

Un any més, es durà a terme a Gandia,  de maig a setembre, el programa IMPULSA, una iniciativa comarcal desenvolupada en el marc de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor per a impulsar els negocis, principalment dels sectors comercials i turístics, en Internet, augmentar la seua visibilitat i afavorir la promoció dels mateixos en línia. Així ho ha donat a conéixer aquest matí la regidora delegada de Polítiques Econòmiques i d’Innovació, Alicia Izquierdo.

Els participants comptaran amb tallers, xarrades i un ampli programa d’activitats dividit en tres fases, on cada empresa, en funció de les seues necessitats particulars, podrà participar en qualsevol moment de l’itinerari:

  1. PER ON COMENCE?

Aquesta fase permet als participants conéixer com situar-se en Internet; millorar la visibilitat del seu negoci; com fer ús de les xarxes socials i potenciar la marca empresarial.

  1. EINES DE VISIBILITAT

La segona fase està dirigida a facilitar l’aprenentatge de les possibilitats que ofereixen les eines digitals per a fer més visible el negoci en Internet i conéixer les opcions de cadascuna de les empreses participants; també es veurà com dotar les webs de continguts atractius per als clients.

  1. ESTRATÈGIES PER A LA PROMOCIÓ

L’última etapa se centra en les campanyes de publicitat, en Google, xarxes socials i correu electrònic. També com millorar l’experiència d’usuari en la web per a fidelitzar clients.

A més de les activitats (networkings, tallers, xarrades, cursos) hi haurà tutories individualitzades en horari flexible, adaptades a les necessitats dels participants i a càrrec d’un equip multidisciplinari de professionals i experts  segons l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor.

Poden participar en IMPULSA 2019 empreses de la comarca, persones i/o equips  d’emprenedors que tinguen un projecte d’empresa o idea de negoci,  amb preferència en el sector comercial o turístic.

Totes les activitats d’IMPULSA són gratuïtes i estan programades en horari flexible adaptades a necessitats de les empreses als qui es dirigeix. Es realitzaran en la seu de l’àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació – Urbalab, C/ Fundació Vicent Ferrer, 6. Gandia.

L’Acord Territorial La Safor, és un conveni comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible signat entre la Mancomunitat de Municipis de La Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i socials de La Safor. En el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA en aquesta edició de 2019, l’Acord Territorial de La Safor desenvolupa dos programes experimentals:

-Emprenedoria i innovació en els sectors clau de l’economia comarcal, on es troba Impulsa 2019: un programa per a visibilitzar les empreses en Internet.

-Gamificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball, on la llançadora de competències 3.0, Urbajobs i els clubs d’ocupació estan treballant amb persones aturades o que busquen una reconversió laboral.

Més informació i inscripcions:

www.urbalabgandia.com

Telèfon: 962 95 96 97

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *