Polítiques Socials #Decisives

– El Cap de llista de Compromís +´ Gandia unida continuarà reivindicant l’Hospital de Crònics que la comarca es mereix.

– Nahuel González es compromet a ampliar la partida dels Pressupostos participatius i a crear-ne uns de nous per als infants.  A més d’un Pla d’acompanyament i suport a les xiquetes i xiquets que tenen dificultats per estudiar.

El candidat a l’alcaldia de Gandia per Compromís Més Gandia unida, Josep Alandete, ha presentat este matí les principals propostes socials. Alandete ha anunciat un pla d’acompanyament perquè cap persona major de Gandia estiga sola. Alandete ha xifrat en 2.000 persones majors que viuen a la ciutat, el que representa el 20% de la població. “Hem de garantir que cap persona patisca i que tinga totes les necessitat satisfetes”, ha explicat el cap de llista de Compromís Més Gandia unida.

Aquest pla d’acompanyament es farà a través d’un programa de voluntariat de joves estudiants de Gandia, universitaris i de secundària, que “servirà de connexió i complicitat entre generacions”. Al mateix temps, Josep Alandete ha reivindicat la necessitat de construir un Hospital de Crònics a la ciutat. “Ho exigirem a la Conselleria de Sanitat, nosaltres no hi renunciem ja que l’estructura demogràfica de la nostra ciutat fa imprescindible la seua construcció”, ha dit Alandete.

Per la seua banda, l’actual regidor de Polítiques Socials, Polítiques amb la Ciutadania i candidat de Compromís Més Gandia unida, Nahuel González, ha fet un balanç d’esta legislatura, on destaca l’augment del personal social en més d’un 30%, les ajudes per evitar els desnonaments, la Renda Valenciana d’Inclusió, l’acolliment de persones refugiades, el programa contra el racisme als instituts i els pressupostos participatius.

Nahuel González ha anunciat un Pla d’acompanyament i suport a les xiquetes i xiquets que tenen dificultats per estudiar, lluitar contra la feminització de la pobresa i més diners per als pressupostos participatius. Gonzalez també ha proposat crear uns pressupostos perquè els infants de Gandia facen propostes.

“Treballarem per aconseguir un Centre Dona 24 hores i vivendes d’emancipació per a dones víctimes de la violència masclista. Crearem l’oficina municipal d’atenció a les víctimes de la Lgtbifòbia i delictes d’odi i ampliarem la xarxa de centres de dia i convivència per a la gent gran. A més, exigirem el centre de salut del Grau 24 hores i la construcció del Centre de Salut del Raval”, ha explicat Vicenta Ferrer, candidata de Compromís Més Gandia unida.

Per acabar, Maria Reig, ha dit que amb l’alcaldia d’Alandete s’aplicarà la perspectiva de gènere en totes les àrees municipals, es vetlarà per la paritat de gèneres en els organismes de l’administració, s’assessoraran les empreses que implanten un Pla d’Igualtat, seguint el CODI FEMINISTA de Compromís Més Gandia unida.