Polítiques de Mobilitat i Urbanisme #Decisives

– El candidat a l’alcaldia, Josep Alandete, es compromet augmentar l’aparcament gratuït als barris.

– Segons Nahuel González, Gandia s’ha situat en el camí de les ciutat del canvi amb l’aposta pels carrils bici i el transport sostenible.

 

Josep Alandete, candidat a l’alcaldia de Gandia per Compromís Més Gandia unida, ha explicat aquest matí davant l’estació de trens les propostes més importants sobre mobilitat sostenible i habitatge, acompanyat pel regidor i candidat Nahuel González (núm. 4) i Irene Perales (núm. 12).

Alandete s’ha compromés des de l’alcaldia del canvi a facilitar l’aparcament gratuït al veïnat de Gandia amb una targeta i a ampliar places d’aparcament gratuïtes, a més de millorar i condicionar els solars existents als diferents barris.

Irene Perales ha explicat les propostes pel que fa a l’habitatge. Segons Perales, “després de les estafes de la bombolla immobiliària, ens comprometem a augmentar en un 30% la borsa d’habitatges socials i proposem habitatges compartits entre jóvens estudiants i persones majors que viuen soles”.

Irene Perales també ha destacat la importància de la figura de nucli històric per a Benipeixcar, el Grau i Beniopa, perquè permetrà rebre ajudes per rehabilitar els edificis i els barris de Gandia.

Per la seua banda, Nahuel González ha fet balanç de la legislatura, la qual l’ha qualificada com “de la salvació del transport públic” perquè al 2015 el PP havia deixat de pagar tant l’empresa d’autobusos com l’empresa del servei de bicicletes. “Som la garantia d’un transport eficient”, ha conclòs González.

Segons Nahuel González, esta legislatura “ens hem posat en el camí de les ciutat del canvi amb una aposta pels carrils bici. També hem municipalitzat els pàrquings, la qual cosa també ha beneficiat el xicotet comerç de Gandia. Hem rescatat l’aparcament del Prado i pròximament ho farem amb els del Serpis i la República Argentina”.

En matèria d’habitatge, González ha destacar la creació de l’oficina de l’habitatge i l’acabament de l’edifici de Simancas.