La Presidenta de la Junta de Districte de Santa Anna, Alícia Izquierdo, acompanyada del representant de la comissió de festes de Santa Anna, Felipe Mahiques, han presentat en roda de premsa la programació de les festes Patronals del barri Santa Anna de 2019.

La celebració va començar el dissabte 20 de juliol i finalitzarà el divendres 26 amb la processó de la patrona i la mascletà nocturna.
Encara que ja s’estiguen realitzant activitats, els dies principals donaran començament el dimecres 24, el “Dia del Veí”, amb un sopar d’entrepà al carrer i disc-mòbil. Mahiques ha destacat que “és el dia més fort perquè serveix de retrobament entre la gent del barri”.
El dia 25 es celebrarà la festivitat del patró Sant Jaume, per a la qual s’han programat activitats des de les 8.00 h fins a les 00.00 h, que començarà la disc-mòbil i el lliurament de premis dels diferents concursos.
L’últim dia destaquen, entre els diferents esdeveniments programats, la missa en l’Ermita de Santa Anna a les 9.00 h, l’esmorzar dels festers una hora més tard i els esdeveniments religiosos que es realitzaran a la nit, ja que, segons Felipe, “la processó és una de les característiques principals de les festes del barri, a causa de la gran quantitat de gent que participa en ella”.
Per finalitzar, Alícia ha senyalat: “Són unes festes molt de poble, pel fet que Santa Anna té una realitat i concepte de poble. Això es veu reflectit en el programa”.