Carmen Fuster, regidora delegada de Polítiques Educatives; i Josep Alandete, regidor delegat d’Urbanisme, han comparegut en roda de premsa per presentar les dues últimes delegacions del programa Edificant, impulsat per la Conselleria d’Educació per a la millora dels centres públics.

Josep Alandete ha explicat que: “El programa ha consistit a responsabilitzar als ajuntaments. El govern s’ha implicat totalment i hem assumit tots els projectes necessaris per a millorar els tretze centres educatius públics de la ciutat i ho hem fet de la mà de la comunitat educativa i professorat que són els que millor coneixen les necessitats“.

En aquest cas, els dos col·legis que portaran a terme les diferents reformes són el CEIP Mondúver i el Col·legi Públic Botànic Cavanilles. En el primer s’adequaran les instal·lacions elèctriques, es posaran rampes a l’exterior i un ascensor interior, es revisarà el recorregut d’evacuació, etc. En canvi, en el Botànic Cavanilles s’instal·larà una coberta al trinquet, un tendal al pati infantil, es construirà una font, etc.

La inversió econòmica per a la reforma és d’1.217.977 € i 83.000 € respectivament, incloent-se dins dels 20.000.000 € del programa Edificant que han estat destinats a 13 centres escolars públics de Gandia.

Es preveu que finalitzen les obres el desembre de 2019, acabant per complet els centres Enric Valor, Veles e Vents, Roís de Corella, Joan Martorell, Sant Francesc de Borja i CEIP Benipeixcar.

Carmen Fuster ha conclòs destacant: “Tindrem unes infraestructures escolars tal com corresponen a una ciutat com Gandia. Tot està seguint el seu procés sense cap retard i seguirem treballant perquè es complisquen els terminis establerts“.