Jornada de treball d’AES a propòsit de les inversions de l’IVACE 2019 al polígon Alcodar

El Vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, el regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, i el regidor de Contractació, Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, han participat aquest matí en una reunió de treball convocada per L’Associació d’Empresaris de la Safor-Aesafor (polígon Alcodar), al Mercat d’Abastiments. A la trobada, s’hi ha abordat l’estat d’execució de les inversions de 2019 de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la Conselleria d’Economia, i de l’Ajuntament per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el polígon Alcodar, per més de 200.000 € (IVACE 60 %: 119.995,61 € ? Ajuntament 40 %: 79.997,09 € + excés).

Així, els projectes a executar són la dotació de nou aparcament i millora viària, paisatgística i de serveis al polígon Alcodar; la millora de zones verdes i recorreguts bisosaludables, així com la redacció d’estudi, programa, plataforma de gestió i actuacions per a la reducció del risc d’incendi en l’àrea industrial.

En la seua intervenció, Arnau ha explicat que un cop estiga en marxa el nou pàrquing per a camions, turisme i motos, “s’estudiarà la prohibició d’estacionament de vehicles pesants a l’avinguda Alcodar per tal de millorar la seguretat al carril bici i augmentar la visibilitat de les empreses situades en aquesta via”. El regidor, va ratificar el compromís del departament de Contractació a l’hora d’agilitzar el procés de licitació i adjudicació del pàrquing.

Per la seua banda, Martínez ha explicat el Pla d’Acció Polígons Industrials 4.0, “fent esment en la coordinació amb la Conselleria d’Economia Sostenible per tal de gestionar les ajudes i aprofundir en l’autosuficiència energètica i tots els aspectes que ens situen com una zona industrial estratègica”, que aspira a obtindre la màxima catalogació com a àrea industrial avançada.

Ha conclòs la jornada de treball el vicealcalde, qui ha recordat que “hem de tindre sempre present planificar a mitjà termini per aconseguir un equilibri de la nostra economia i el sector industrial. És decisiu per aconseguir eixa milloria del benestar social. Des d’aquest Govern hem treballat i seguirem treballant per implementar les accions conduents a eixe objectiu de la mà de les associacions empresarials, amb una visió comarcal i sempre buscant el bé comú”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *