Com és habitual els dilluns, els co-portaveus del Govern: el Vice-Alcalde, Josep Alandete, i el segon Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han comparegut davant dels mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí.

Així, destaca l’adjudicació de les obres del Casal Jove del Grau. Després d’un llarg procés, amb diferents problemes administratius (el concurs va quedar desert), s’han adjudicat les obres per procediment negociat convidant a tres empreses. Finalment, la mercantil Gomuñoz Sl serà l’encarregada d’executar els treballs de rehabilitació de la planta baixa del bloc Z de la residència universitària del Campus de Gandia de la UPV, per un import de 118.788,12 €. Els treballs hi duraran 13 setmanes.

“Les instal·lacions, de 269’45 m2, acolliran el Casal Jove i també un espai polivalent, de 75 m2, del qual podrà disposar també la Junta de Districte i, per tant, el teixit social i associatiu del Grau”, ha explicat Alandete.

 

El Pativel a exposició pública

 

D’altra banda, a la Junta de Govern Local també s’hi ha informat de la resolució de 2 de setembre de 2019, de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, per la qual se sotmet a consultes, participació i informació pública, per un període de 45 dies, la proposta del Programa de paisatge en sòls del municipi de Gandia afectats pel Pla d’acció territorial de la infraestructura verda del litoral de la Comunitat Valenciana (PATIVEL).

 

    “Això dóna garanties de transparència i participació pública de totes les lleis valencianes”, ha destacat Prieto.

 

IV Pla de Salut de la CV

 

Amb 94 punts, Gandia ha rebut una de les valoracions més altes de tots els municipis valencians pel que fa a les ajudes a projectes de desplegament del IV Pla de Salut CV de la Direcció General de Sanitat Pública de la Generalitat. Amb la qual cosa rebrà una subvenció de 3.200 euros.