• Compromís per Gandia enceta un cicle de converses amb els seus diputats i diputades en les Corts Valencianes.
  • Obri el cicle la diputada saforenca, Nathalie Torres. Dijous 13 de febrer, a les 19:30 h en la seu de Compromís per Gandia (C/Tossal 5).

Compromís per Gandia enceta un cicle de converses amb els seus diputats i diputades en les Corts Valencianes. I ho fa, com no podria ser d’una altra manera, amb la diputada saforenca, Nathalie Torres. La intenció és que mensualment s’aprope un membre de la formació valencianista a les Corts per tal d’explicar i detallar la actualitat política en l’òrgan legislatiu. També escoltar i portar les propostes que la ciutadania els podrà transmetre-hi.  Serà dijous 13 de febrer, a les 19:30 h en la seu de Compromís per Gandia (C/Tossal 5).

Nathalie Torres és natural de Xeraco. Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València, la seua vida sempre ha estat vinculada al valencià. Primer va ser docent i posteriorment, tècnica lingüística. Ha treballat a la Universitat de València, en l’Ajuntament de Catarroja i en l’Ajuntament de Burjassot, del qual és funcionaria des del 2009. En l’anterior legislatura va exercir de subdirectora general de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme. I actualment, és diputada a les Corts Valencianes per Compromís.