El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha presentat aquest matí la I Fira Outlet Moda, la tercera de les 8 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia. Del 14 al 17 de febrer, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge, d’11 a 14 h).

 

“Es tracta d’un esdeveniment únic, ja que reuneix en un mateix espai 17 botigues de la ciutat amb les millors marques, oferint un producte outlet. Per això, tenim molt bones expectatives i estem convençuts que la ciutadania ho aprofitarà”, ha assegurat Martínez.

 

D’altra banda, el regidor de Comerç ha anunciat el primer esdeveniment organitzat per una empresa privada aprofitant les instal·lacions de Fira Mercat Gandia. Així, el pròxim dijous 13 de febrer, a les 20.30 h, Carolina Sierra Boutique presentarà la seua “Col·lecció Águeda”. Martínez ha recordat que les instal·lacions de Fira Mercat estan a disposició de qualsevol empresa que vulga fer un esdeveniment promocional.

 

I Fira de Mascotes

D’altra banda, el regidor de Comerç ha valorat molt positivament la I Fira de Mascotes, que va tindre lloc el cap de setmana passat, i per al qual van passar 4.504 visitants, un 68’10 % de Gandia, 28’22% de la Safor i un 3’68% d’altres punts.

“”Mascotes” és una de les fires que millor resultat ha obtingut, tant en visites com en vendes. Ha estat una mostra molt completa i carregada de continguts. Les activitats complementàries, sobretot les demostracions, han alçat molta expectació”. Prova de l’èxit és l’excel·lent valoració de visitants i expositors: un 4.8 i 4.7 (sobre 5), respectivament.

Martínez també ha destacat les 1.300 visites que va tindre el diumenge, el que ratifica la decisió d’obrir també eixe dia.