Després d’una setmana de treball per la zona del Raval-Prado, en la que s’han censat 254 establiments, les alumnes-treballadores de l’Escola d’Ocupació Et Formem “Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic” comencen a visitar els comerços i els locals d’hostaleria de la zona del centre Històric de la ciutat.

Cal recordar que l’objectiu d’aquest treball de camp és obtindre dades exactes sobre la situació d’aquests sectors respecte a les seues necessitats d’equipaments i modernització tecnològiques. Unes dades que, com afirma el regidor delegat d’aquesta àrea, Ferran Martínez «van a permetre fer un diagnòstic exacte sobre quins són les necessitats digitals d’aquests sectors en Gandia i amb això ens resultarà més eficient per a fixar ajudes per a  aquests sectors fonamentals en l’economia de la nostra ciuta

El regidor ha volgut agrair la bona acollida i tracte que han rebut les enquestadores en els locals de la zona ja analitzada, «elles ens han fet arribar el bon tracte que han rebut així com la bona disposició i excel·lent participació dels comerciants i hostalers enquestats».

Al mateix temps s’han identificat tots els locals buits. Aquesta informació «passarà a integrar un cens que volem facilitar a possibles inversors o empresaris per a que instal·len ací els seus negocis».

Cal recordar que aquest treball està integrat en les actuacions previstes en la present edició de l’Escola d’Ocupació Et Formem, que va començar en desembre de 2021, i que inclou la formació de les 10 participants per a la realització d’actuacions concretes per a crear un sistema d’informació i base de dades sobre la situació de Gandia en determinats aspectes socioeconòmics.

En aquest sentit l’ Escola d’Ocupació ET FORMEM “Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic”, programa de la Generalitat Valenciana que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, permetrà a les participants obtindre un Certificat de Professionalitat de Nivell 1, en concret el «d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals» .