• El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i el co-portaveu del govern i president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, lamenten que el PP “done lliçons sobre la finalització de les urbanitzacions Molló I, II i III, quan des del govern no van fer res en quatre anys, deixant en herència la paralització”.
  • El Govern del Serpis negocia a quatre bandes; amb Iberdrola, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la Diputació de València i el veïnat la solució als problemes llargament reivindicats.

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete i el co-portaveu del govern local i president de la Junta
de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, han lamentat aquest matí que el PP critique la paralització de les urbanitzacions de Molló I, II i III (Marxuquera), assegurant que forma part de l’herència heretada dels populars
i perquè no s’han interessat en les accions mampreses durant la present legislatura per l’equip de govern, ni a la Junta de Districte, ni al departament d’Urbanisme.

“Benvinguts a la Junta de Districte de Marxuquera, on no han preguntat mai res al respecte, perquè se’ls haguera informat de la tasca que estem realitzant sobre una zona maltractada històricament pel PP. Nosaltres estem
fent el que ells, quan governaven, no van voler arreglar durant quatre anys. Aquesta és la legislatura on més s’està avançant en Marxuquera”. Prieto ha recordat que va ser el PP qui no va voler executar la carretera de Molló i va
començar per la de Xauxa, a pesar que la Diputació de València tenia una consignació pressupostària de 4 milions d’euros. “Nosaltres, en canvi, ho hem tornat a demanar”.

Pel que fa al mal funcionament de l’enllumenat, Prieto ha assegurat que no funciona bé, perquè s’estava donant servei de llum pública al motor de reg de Molló III, però ja s’ha solucionat des d’Iberdrola a través d’una connexió elèctrica. D’igual manera, el govern local ha reiterat el seu compromís perquè totes les zones verdes tinguen equipaments, inclosos els jocs infantils, i s’ha començat per ubicar-hi papereres, bancs.., “perquè ni això tenien quan vam entrar al govern”.

Per la seua banda, el vicealcalde ha assegurat que el Govern del Serpis finalitzarà aquesta legislatura “les urbanitzacions i els polígons que portaven dècades sense acabar. Són problemes molt complicats de resoldre i s’està treballant sense parar, calladament, però amb resultats; si hagueren preguntat al departament d’Urbanisme ho sabrien”. Alandete ha assegurant que s’està negociant a quatre bandes; amb Iberdrola, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la Diputació de València i els propietaris la solució per tal d’arribar a un acord. “Tenim pla A i B molt avançats, possiblement al llarg del mes de juny tinguen autorització. També treballem en Montesol i amb el pont nou de Montepino s’ha eliminat bona part del perill de riuades”, ha recordat.