El vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, acompanyat de tècnics municipals, ha visitat aquest matí les obres de reparació que s’estan realitzant a l’edifici de l’Alqueria del Duc, Bé de Rellevància Local, afectat per les pluges del 13 i el 21 de novembre de 2018.

Concretament, s’hi estan revisant i reparant la coberta de teula corba per a l’eliminació de goteres; revisió i reparació ràfecs en mal estat; instal·lació i muntatge de bastimentada en façana exterior i interior (o maquina elevadora); revisió i reparació de coberta claraboia en pati interior; tractament d’humitats en paraments i murs; reposició i neteja de revestiments interior i exterior; de pintura i de mancat sostre, així com de reposició i ajustos de fusteria.

L’actuació té un pressupost de 41.892’23 €, a càrrec de Construcciones Bañuls, sol. Estan subvencionades amb 22.522’33 €, pel Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials, dins la línia d’ajudes d’emergència per les pluges o altres fenòmens atmosfèrics.  

La data prevista de finalització de les obres és el 30 de juliol pròxim.