Un any més, l’Ajuntament de Gandia i la Confraria de Pescadors organitzen la campanya de recollida de meduses de les platges de Gandia al llarg dels mesos d’estiu. Les primeres barques que realitzen estes accions de neteja van eixir el 10 de juliol passat i finalitzaran el 12 de setembre.

Respecte de l’assignació d’embarcacions, la regidora de Pesca, Alícia Izquierdo ha explicat que el passat dijous 8 es va realitzar el sorteig, arran del qual 16 embarcacions pesqueres que s’han adherit a la campanya van fer 25 eixides en diferents torns, coordinades per la confraria.

Sobre la iniciativa, la responsable de Pesca ha agraït a la Confraria de Pescadors del Grau que un any més se sume a aquesta campanya que, a més a més, “ajuda a garantir la netedat de les nostres platges, pensant sobretot en la temporada turística”.

Per la seua banda, el president de la Junta del Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, ha assegurat que “el conveni te molts avantatges per al sector pesquer i turístic: el primer, guanya uns diners extra molt necessaris després del perjudici econòmic causat per la crisi de la Covid-19. I segon, els usuaris de les nostres platges es lliuren de les picades molestes de les meduses”.