Cáritas Gandia organitza la segona edició de la Gala Gastronòmica Solidària dilluns 25 d’octubre a partir de les 20h. L’esdeveniment tindrà lloc en la plaça Tirant de Gandia.
Es tracta d’un acte benèfic per a recaptar fons per a ampliar l’atenció en el Centre de Dia per a persones sense llar, situat al carrer Gutiérrez Mas, 10 de Gandia.
A causa de l’evolució de la Covid, l’acte es desenvolupa enguany en un espai a l’aire lliure de més de 10.000 m² (en el centre de Gandia) i amb un aforament màxim per a 300 persones.
L’entrada a la gala tindrà un cost de 20 € i l’assistent podrà degustar les tapes, a més de beguda. D’altra banda, també en aquesta segona edició es vendran bitllets de rifa a un preu de 5 euros.
Enguany participen 42 empreses del sector turístic i de la restauració, 6 més que en la primera edició, celebrada en 2019.
  
Tots els beneficis aniran destinats a les persones sense llar, ja que l’espai i el muntatge de l’esdeveniment, corre a compte d’empreses col·laboradores.


A més, per a realitzar l’esdeveniment comptem amb la col·laboració del departament de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia. L’empresa Oci Urbà s’encarrega de la instal·lació de mobiliari; Inma Floristas de la decoració; Salva Servei d’àpats d’aportar la cristalleria i el locutor de los 40 Principales Gandia, José Vicens, serà el DJ que amenitzarà l’esdeveniment.

Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia ha assenyalat en roda de premsa que igual que va fer en 2019, el departament torna a donar suport a la iniciativa de Cáritas Gandia “perquè és un encert implicar els hostalers en un esdeveniment que en la primera edició va ser un èxit. De fet, ara es duplica tant l’espai com l’aforament, sempre garantint les mesures sanitàries. Des del consistori contribuïm amb aquest acte a la promoció de Cáritas Gandia, senyera de la solidaritat”.

Per part seua, el director de Cáritas Gandia, Francisco Carrió, ha agraït el suport del consistori i com no, a les 42 empreses i entitats que col·laboren perquè aquest esdeveniment siga una realitat, “agraïm de manera especial al sector de la restauració i turístic que s’impliquen en aquest esdeveniment perquè després de les dificultats que han passat durant els mesos de pandèmia, ara participen en aquest esdeveniment de manera altruista. Tot el que es recapte es destinarà a les persones sense llar, usuàries del Centre de Dia. Gràcies a totes les empreses solidàries que a través de la seua Responsabilitat Social Corporativa contribueixen al fet que Gandia tinga uns serveis que d’una altra manera no tindria”.

Pere Montalbán, president de l’associació d’hostalers del Raval-Prado-Centre Històric i membre de Tasta Gandia, ha agraït Cáritas Gandia “tota la labor que realitza l’entitat. Sens dubte l’hostaleria ha d’estar al seu costat. Destí Safor, Tasta Gandia i l’hostaleria del Centre Històric, Raval i Prado se sumen a aquest esdeveniment a pesar que és una època difícil per a tots. Aquest acte no sols és una experiència solidària, també té un gran nivell gastronòmic”.

RESTAURANTS QUE PARTICIPEN AMB LA PREPARACIÓ D’UNA TAPA

1-. MERCAT BAR

2-. CHEF AMADEO

3-. 2 ESTACIONES

4-. PARSIFAL

5-. GLORIAMAR

6-. CASA JULIA

7-. KAYUKO

8-. PEPITO LA FLOR

9-. PEKO

10-. TELERO

11-. VINS I MES

12-. LA TULIPA CASA SANCHIS

13-. ASSOCIACIÓ FIDEUÀ GANDIA

14-. UMAMI

15-. PAELLO

16-. LA LEVANTINA

17-. HOTEL SENATOR

18-. CASA JOSE

19-. SALVA DOLÇOS

20-. HELADOS LLORENS&BAENA

21-. RAÚL PASTELERIA

EMPRESAS QUE PARTICIPAN CON LA BEBIDA

22-. HOTEL BAYREN -CÓCTELES

23-. TERRANEA- CERVEZA ARTESANA

24-. CASA COLAU- LICORES

25-. BODEGAS ARRÁEZ- VINO TINTO Y BLANCO “MALA VIDA”

26-. CAFÉS CLIMENT

EMPRESAS QUE PARTICIPAN CON LA RIFA

27-. VIAJES GANDIA- NOCHE DE HOTEL PARA 2 PERSONAS

28-. HOTEL VILLALUZ – NOCHE DE HOTEL PARA 2 PERSONAS

29-. HOTEL BAYREN- SPA

30-. CASA MANOLO- CENA PARA 2 PERSONAS

31-. STREET FOOD GANDIA- CENA PARA 2 PERSONAS

32-. EL ASOMBRO- COMIDA O CENA PARA 2 PERSONAS

33-. HOTEL PRINCIPAL

34-. HABITUAL BY RI CARD CAMARENA- COMIDA O CENA PARA 2 PERSONAS

35-. 2 ESTACIONES- COMIDA O CENA PARA 2 PERSONAS

36-. COPE VALENCIA- 10 ENTRADAS CONCIERTOS

ENTIDADES COLABORADORAS

37-. AJUNTAMENT DE GANDIA (PROMOCIÓ ECONÓMICA)

38-. AJUNTAMENT DE GANDIA (TURISME)

39-. OCI URBÀ

40-. INMA FLORISTES

41-. SALVA CATERING

42-. DJ JOSÉ VICENS (40 PRINCIPALES)