El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha presentat aquest matí la Fira Immobiliària, la tercera mostra d’aquesta tercera edició de Fira Mercat Gandia. Del 21 al 23 d’octubre, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, de 10.30 h a 14.00 h i de 17 a 20.30 h. Dijous, de 17.00 a 20.30 h).

Hi participaran 28 empreses que s’alternaran als 16 expositors: compra; venda; lloguer residencial; finançament; lloguer estacional; oficines; locals comercials i taxació.

«Convidem la gent interessada que aprofite l’ocasió, ja que a més a més hi haurà ofertes promocionades que premiaran l’assistència», ha informat Martínez.

Fira Reformes

D’altra banda, el regidor de Comerç ha fet balanç de la I Fira Reformes, celebrada la setmana passada, per la qual van passar més de 1.500 persones. «El resultat ens ha ratificat l’encertat de la decisió; tampoc volíem una fira massificada a causa de la pandèmia. A pesar que allò important és la primera presa de contacte, s’hi va vendre més de 160.000 euros. Amb només una visita s’hi ha pogut consultar totes els especialistes en el sector, a més de participar en les xarrades informatives, que van omplir tot l’aforament», ha explicat l’edil.

El 60 % dels visitants procedien de Gandia/Grau i Platja; un 30% de la Safor i un 10% de fora de la comarca. Cal tindre en compte, que en aquest camp es valora molt la proximitat de les empreses.

Satisfacció també pel que fa a la valoració de visitants, un 8.7, i dels expositors, un 9.2 (sobre 10), de les més altes fins ara per part dels participants.