La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha anunciat aquest matí la temàtica de l’última fira de la primera edició de Fira Mercat Gandia: Espai Moda. Els comerços que acollirà l’espai del Mercat Municipal del Prado aprofitaran l’ocasió per a presentar la col·lecció de primavera-estiu de roba, calçat, joies i complements. La inauguració es portarà a terme divendres a les 11 h.

En tota aquesta primera edició, s’han realitzat fires amb temàtiques concretes sobre moda com la cerimònia, calçat i complements o l’outlet moda. Aquest cap de setmana, Espai Moda englobarà totes aquestes fires en un mateix recinte. «Respon a l’estratègia de promoció i de llançament de la nova col·lecció, en aquest cas de primavera-estiu. Podríem dir que amb aquesta fira tanquem tot el que està relacionat amb la moda», ha apuntat Ferrer.

L’horari d’Espai Moda continua igual que en la fira d’estètica i tatto del passat cap de setmana: divendres i dissabte d’11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h i diumenge d’11.00 h a 14.00 h.  En total participaran 13 comerços  provinents de diferents punts de la comunitat (Stroget; Sweet Case; La Parisienne d’Ontinyent; Miranda Darmon; Miss Peplum; Pasitos; La Tortuga; Lui Lua; Artesana Bijou; Roseta Calçats i Complements d’Oliva; Lukini; Ix Sabates; i V Tendencias). «Alguns ja han estat en altres Fires, la qual cosa és una bona senyal perquè si volen repetir és perquè els va bé», ha manifestat la regidora.

Balanç Outlet Fira d’estètica i tattoo del 4 al 6 de març

Tal i com ha detallat la regidora de Comerç, van acudir a la Fira d’estètica i tattoo 1.124 persones. «Done per bona aquesta xifra perquè és una fira de la qual no s’espera la mateixa expectativa que puga tindre la del vi o  l’outlet moda. A més, hi ha que sumar-li el mal temps», ha destacat. La majoria d’aquestes han sigut de Gandia (81%); un 15% de la resta de la Safor i un 4% de fora de la comarca. La puntuació dels visitants ha sigut d’un 9,1 i la dels expositors d’un 8,5.

A més, Ferrer ha volgut assenyalar també la seua valoració sobre la primera edició de Fira Mercat Gandia: «Ha estat en general molt bé i això demostra que ja es va consolidant l’espai del Mercat Municipal del Prado. La gent ja sap que tots els cap de setmana hi ha fira i això és important».