El recinte de Fira Mercat Gandia ubicat al Mercat Municipal del Prado acull la Fira Cerimònia aquest cap de setmana. Tal i com ha anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, des d’aquest divendres a les 10 h, 18 expositors oferiran tota mena de productes i serveis relacionats amb la cerimònia. Roba, calçat, fotografia, taules dolces… totes les últimes tendències estaran presents en un horari de divendres i dissabte de 10?h a 14?h i de 17.30?h a 21?h i diumenge d’11?h a 14?h.

«És la segona vegada que fem aquesta fira. És una temàtica que s’ha demandat directament el sector; ens agrada que siguen ells qui tinguen eixa necessitat», ha assenyalat Ferrer. Així doncs, tal i com ha explicat, participen en aquesta edició 18 expositors, el màxim que pot acollir el recinte de Fira Mercat Gandia. Hi ha fins i tot llista d’espera en cas que hi haja alguna baixa d’última hora. Des de viatges fins a flors o materials d’impremta. Les persones que acudisquen aquest cap de setmana a la fira Cerimònia tindran al seu abast tot el necessari per a organitzar una celebració de qualsevol tipus.

La regidora de Comerç ha detallat els noms de les empreses participants:

Lletres i scrap
Carolina Sierra
RC Viatjes
La Cuna Comunions
Fotomolón
Aire Gandia Novias
Glam Events
El Desván
Thermomix
El baúl de Luca
Escarabat
Deleites
Olguipop Eventos
Confecciones Milan
Taller de Flors
Fundación IN
Sansaru Weddings
Pepa López Fotografía

«Serà un aparador i escenari per a presentar tot el que va al voltant de la cerimònia», ha afegit. D’aquesta manera, a partir de les 10?h d’aquest divendres, Fira Mercat Gandia obri les portes en aquesta segona fira de l’última edició d’enguany.

Balanç Fira Mascotes

D’altra banda, la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha donat també les dades corresponents a la Fira Mascotes celebrada el cap de setmana passat. El recinte de Fira Mercat Gandia va ser visitat per 2.875 persones al Mercat Municipal del Prado, del qual un 78% provenien de Gandia; un 18% de la resta de la Safor; i un 4% de fora de la comarca. «Sempre és una fira divertida que es visita en família i en la mascota», ha conclós. La valoració dels visitants va ser de 9,6 i la dels expositors de 9,9.