L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha rebut aquest matí els representants del Consell municipal de la Infància, els quals han acudit al despatx d’Alcaldia acompanyats de la regidora d’Infància, Esther Sapena, per tal de lliurar-li el manifest realitzat en la huitena trobada de Consells de Participació Infantil i Adolescent de Ciutats Amigues de la Infància de la província de València, impulsat per UNICEF, que va tenir lloc l’1 de juny passat a la Pobla de Farnals.

El document aborda temes crucials per al benestar i desenvolupament de la infància i l’adolescència recollint les preocupacions i aspiracions dels participants. El dret al joc, com a element essencial per al desenvolupament i felicitat de la infància; la no discriminació, promovent la igualtat d’oportunitats per a tots; el bon tracte, destacant la importància d’un entorn segur i respectuós; i la crisi climàtica, subratllant la urgència d’accions per a protegir el medi ambient, són pilars fonamentals del manifest que ara es posa en mans de l’Ajuntament de Gandia.

L’alcalde ha expressat la seua gratitud per la visita i ha elogiat l’esforç i dedicació plasmats en el manifest: “És fonamental escoltar les vostres veus i considerar les vostres propostes per a construir una societat més justa i inclusiva”.

D’igual manera, Esther Sapena, ha mostrat el seu suport i ha ressaltat la importància de la participació activa de la infància en la configuració de la ciutat: “El treball realitzat per aquests xiquets i xiquetes és una mostra clara del seu compromís i sensibilitat cap a la reivindicació dels drets de la infància”.