L‘alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor delegat de Recursos Humans, Adrià Vila; l’edil delegada de Medi Ambient, Alícia Izquierdo, i representants dels partits polítics de l’oposició, han donat la benvinguda hui als treballadors del sector agrícola que durant els pròxims tres mesos faran treballs per a l’administració local gràcies a una ajuda de 281.00 euros del programa SEPE de Natura Agrícola.

Gràcies a aquesta iniciativa s’aconsegueix millorar les zones verdes i l’espai forestal de la ciutat amb les actuacions que fan 35 peons i capatassos i 5 enginyers tècnics agrícoles. Està previst que les diferents quadrilles facen intervencions a la zona de la via verda del Riu Serpis, els Ullals, el Castell de Bairén, diferents camins rurals de Marxuquera i la platja de l’Auir.