Pel que fa al CP Sant Francesc de Borja, consideren que ja era hora que es desbloquejaren les obres de remodelació, després de 25 anys de reivindicacions. Els econacionalistes donen l’enhorabona a la pressió realitzada per la comunitat educativa. No hem d’oblidar que el centre ja porta 8 anys en aules prefabricades, amb el cost que això suposa i el perjudici per a la qualitat en el procés d’ensenyament”.

El regidor, Facund Puig considera també positius els anuncis de remodelació del CEIP  Cervantes i de l’IES Ausiàs March, “però no hem d’oblidar que es tracta d’anuncis a mitjà termini i l’administració autonòmica valenciana és especialista en l’incompliment de les seues promeses”. A més, pel que fa a l’Ausiàs March, Compromís haguera preferit que l’Ajuntament de Gandia hagués comprat el solar de l’antic cinema Bulevard per a permetre’n l’ampliació.

“Hem d’aprofitar l’ocasió per a recordar al Conseller d’Educació que, a més de les tres intervencions a què han fet referència, la necessitat de suprimir les aules prefabricades dels CEIP “Les Foies” i “Josep Camarena”, del Centre d’Educació Especial “Enric Valor” i de l’IES “Tirant lo Blanc” i de remodelar el CEIP “Mondúver” o d’ampliar l’IES “Veles e Vents”.”