L’Ajuntament i La Marina Gandiense acorden canvis molt reivindicats pel veïnat de Roís de Corella i Benipeixcar

– A partir del pròxim dilluns, la parada del c/ Reis Catòlics, que causava molèsties de soroll, es trasllada a l’Avinguda de les Esclaves, en el tram entre el Doctor Fleming i el c/ Tres Pobles (davant de l’escola de Benipeixcar).

– D’igual manera, el transport urbà deixa de passar pel c/ Doctor Fleming, un traçat molt estret que provocava problemes d’embussos i, fins i tot, el trencament d’alguns espills retrovisors dels cotxes. El recorregut alternatiu és: Avinguda de Les Esclaves – Avinguda Benirredrà – C/ Lector Romero fins al c/ Sant Vicent Ferrer, al principi del qual es reubicarà la parada. En aquest punt del vial ja no es podrà aparcar a la part esquerra per evitar problemes de trànsit.

La regidora de Seguretat i Trànsit, Àngels Pérez i el regidor de Mobilitat Sostenible, Xavier Ródenas, han anunciat aquest matí una sèrie de canvis en les parades i el recorregut de La Marina Gandiense que afecten als barris de Roís de Corella i Benipeixcar. Concretament, Ajuntament i l’empresa que gestiona el servei de La Marina Gandiense han acordat modificacions per donar solucions a les reiterades queixes i reivindicacions del veïnat, sobretot del c/ Doctor Fleming i l’Avinguda de Les Esclaves – Parc del País Valencià.

Així, a partir del pròxim dilluns, la parada del c/ Reis Catòlics, que causava moltes molèsties de contaminació acústica, es trasllada a l’Avinguda de les Esclaves, en el tram entre el Doctor Fleming i el c/ Tres Pobles (davant de l’escola de Benipeixcar).

D’igual manera, el transport urbà deixa de passar pel c/ Doctor Fleming, un traçat molt estret que provocava problemes d’embussos i, fins i tot, el trencament d’alguns espills retrovisors dels cotxes. El recorregut alternatiu és: Avinguda de Les esclaves – Avinguda Benirredrà – C/ Lector Romero fins al c/ Sant Vicent, al principi del qual es reubicarà la parada (CaixaBank). En aquest punt del vial ja no es podrà aparcar a la part esquerra per evitar problemes de trànsit.

Entre hui i demà es canviaran les parades i se senyalitzarà. La Marina Gandiense posarà cartells informatius a les parades informant dels canvis.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *