Els mitjans de comunicació comrpoven l’estat “deplorable” de l’aparcament de l’avinguda del Grau

El BLOC-Verds denuncia que el govern es gasta milions d’euros en grans projectes, “però és incapaç de fer un manteniment senzill d’un aparcament que s’utilitza de forma massiva diàriament”.

Tot i les queixes reiterades, els usuaris pateixen diàriament els “espectaculars clots” que posen en perill els vehicles.
Quatre mesos després de la primera denúncia, el govern no ha reaccionat. Per aquesta raó, el BLOC-Verds ha convocat aquest matí els mitjans de comunicació perquè siguen testimonis del que pateixen centenars de persones diàriament, el lamentable, caòtic i deplorable estat de l’aparcament “provisional” de l’Avinduga del Grau, situat enfront del Gregori Maians. “El fet que siga un aparcament provisional no està renyit amb que es puga condicionar de manera digna, sobretot perquè l’actuació no és costosa ni tècnicament ni econòmica. Ni els usuaris ni els visitants mereixen esta imatge, que a més a més és un perill, a causa dels clots espectaculars”.

Per al portaveu econacionalista, Josep Miquel Moya aquesta és una demostració de com el govern municipal està més preocupat en grandíssims projectes, “però incapaç de solucionar els problemes d’un aparcament que s’utilitza de forma massiva per la ciutadania”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *