El BLOC-Compromís agraeix les 3.415 mostres de suport

Per als econacionalistes els veritables protagonistes són els ciutadans que, diumenge, dipositaren el vot “per dir-los als uns i als altres que ja està bé; i, amb el Bloc-Verds-Compromís, trencaran la baralla del bipartidisme”.

Tot i això, consideren que és un dia trist per a la ciutat i que la majoria absoluta del PP “ens obliga a reflexionar a tots”.

JOSEP MOYA: “Però volem dir ben clar que el BLOC i la coalició electoral Compromís anem a treballar per no defraudar la confiança i l’esperança de tots eixos ciutadans i ciutadanes que ens han votat a Gandia, a la comarca i al País Valencià. I també dels que no ho han fet, entre ells d’eixos ciutadans “indignats”, un moviment que observem amb moltíssima esperança”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *