Per una Gandia de colors i de somriures. Compromís amb l’orgull LGTB 2011

Un any més anem a participar en el Dia de l’Orgull LGTB amb alegria, perquè per a nosaltres, els homes i les dones de Compromís, tot allò que siga celebrar els avanços en drets, en igualtat, en llibertats, són motius per omplir-se de goig. Aquest anys, a més, s’uneixen les celebracions dels drets unint-les a les reivindicacions de viure amb dignitat i salut, coses què compartim.

En un temps on la dreta avança imparablement com s’ha pogut veure en les passades eleccions i on contemplem el retrocés que això suposa, des de Compromís volem, de nou, manifestar el nostre suport incondicional al col•lectiu LGTB què ha guanyat amb tant d’esforç el camí cap a la igualtat real.

No oblidem, però, a totes les persones que s’han deixat la vida en la lluita per aconseguir aquests drets que nosaltres podem gaudir. Fer ús d’ells, sortir dels armaris per omplir els carrers d’alegria, és el millor homenatge que els podem retre. A totes les persones afectades per virus criminals què intenten viure amb senzillesa i dignitat amb la seua condició, la nostra més calorosa solidaritat i recolzament. A totes les persones LGTB que encara avui són víctimes de l’odi absurd que es manifesta en eixes malalties socials que anomenem homofòbia i transfòbia, la nostra mà oberta per a ajudar, donar suport i defensar en tots aquells llocs on estem treballant per aconseguir espais de llibertat més plena.

Cal tenir memòria; cal mirar enrere i veure quin era el panorama que patíem fa uns anys i el que pot tornar a vindre amb l’arribada de la dreta més rància. És per això que, des de Compromís volem, un any més, animar a tota la gent a que defense els avanços aconseguits, amb un esforç més gran encara, perquè amb això ens va l’existència. D’això, de la nostra capacitat per foragitar els retrocessos depèn un futur millor, també, per a les nostres filles i els nostres fills, per a tota la gent que hi arribarà més tard a aquest País. No podem deixar que desaparega tanta suor, tant de treball, tanta vida arrossegada pel temps i per la Història.

En aquesta celebració del 28 de Juny, Compromís, totes les dones i tots els homes què el formem, sortirem al carrer per omplir de color i de lluita les ciutats i pobles del País Valencià per seguir cridant ben fort el nostre compromís amb un món més just, més igualitari, més lliure. Perquè s’hi puga viure amb dignitat i amb salut.

Per una Gandia, per un País Valencià de colors i de somriures: Visca el 28 de Juny.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *