EL BLOC-Verds Compromís desmenteix que s’aprovaren per unanimitat els punts de l’ordre del dia

Els econacionalistes asseguren que els temes tractats no es van sotmetre a votació. Sol·liciten al secretari que faça constar l’abstenció del seu vocal al consell d’administració, Facund Puig.

El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui la seua sopresa davant les informacions aparegudes als mitjans de comunicació en les quals s’assegura que es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia de la reunió de l’empresa pública Gandia Protur, celebrada ahir dimarts.

El vocal econacionalista al consell d’administració, Facund Puig ha assegurat que cap dels punts (distribució de càrrecs, nomenament del secretari i cessament i nomenament gerent) es van sotmetre a votació per part dels consellers.
És per aquesta raó, que Puig ha demanat al secretari, Vicent Gregori que faça constar a l’acta de la reunió la seua abstenció.

D’igual manera, tampoc es va demanar el vot als consellers pel que fa a la ‘platja de varadero’, el canvi de sentit de la primera líniea de la platja o els acords amb Gandia Nàutica. Sobre aquests temes, únicament van ser informats pel president, Arturo Torró.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *